Xenodoxia Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Website: xenodoxia.dk
Virksomhedens juridiske navn: Xenodoxia IVS
Organisationsform: IVS
CVR: 39325047
Virksomhedsadresse:

Vilhelm Thomsens Alle 7, 3.
2500 Valby
Danmark

E-mailadresse: info@xenodoxia.dk
Telefon: (+45) 29 80 11 36
Virksomhedens etableringsår: 2017 –
Alle aftaler indgås på dansk

Læs alt om hvordan vi behandler data, privatlivs- samt cookiepolitik her:

Privatlivspolitik

Billeder & Film

Når du er besøger Xenodoxia accepterer du at der bliver filmet, taget billeder til vores arrangementer og event. Materialet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale, på vores hjemmeside eller på anden hvis brugt til at markedsføre Xenodoxia.

Har du indsigelser til overstående bedes du venligst kontakte info@xenodoxia.dk

Medlemskab

Når du tilmelder dig Xenodoxia Academy bliver du automatisk medlem. For at registrere dig skal du give oplysninger om dig selv, samt gyldig e-mailadresse. Dit medlemsskab gælder et år hvorefter du vil blive bedt om at forny det. Xenodoxia Academy er indtil videre gratis, men kommer på sigt til at være en ydelse man betaler for. Man bliver selvfølgelig ikke opkrævet uden samtykke eller information!

Som registreret bruger af Xenodoxia Academy, accepterer du at modtage e-mails fra Xenodoxia IVS, herunder tilbud fra tredjeparter. Vi kan fra tid til anden sende dig vores månedlige nyhedsbrev. Du kan til enhver tid fravælge at modtage specielle tilbud eller vores nyhedsbrev ved at sende en mail til: info@xenodoxia.dk eller du kan afmelde dig i den gældende e-mail-korrespondance.

Køb i shoppen

Når du køber et produkt i Xenodoxias webshop giver du tilladelse til, at xenodoxia.dk gemmer dine kortoplysninger.

Ønsker du at holde styr på ordre og kvitteringer for dine køb informerer vi om, at alle kvitteringer altid bliver sendt direkte til din e-mail ved hvert køb.

Fortrydelsesret og returnering af varer

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på xenodoxia.dk

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din(e) vare(r) eller ydelse(r).

Du skal inden 14 dage fra modtagelse af dine varer give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på mail: info@xenodoxia.dk.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen eller ydelsen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Du kan ikke fortryde dit køb såfremt varen er taget i brug, beskadiget eller af andre grunde ikke er i samme stand som du modtog den. Du mister din fortrydelsesret hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du er ansvarlig for alledirekte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Når du returnerer varen, skal den sendes til:

Xenodoxia IVS

Vilhelm Thomsens Alle 7, 3. sal

2500 Valby

Danmark

Vi gør en ekstra gang opmærksom på, at det er dig som forbruger som afholder udgiften til returnering af varer

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse os på forhånd på e-mail: info@xenodoxia.dk,  og beskrive hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse.

  • Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, med undtagelse af leveringsomkostninger og eventuelle ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Xenodoxia IVS

Vilhelm Thomsens Alle 7, 3. sal

2500 Valby

Danmark

Vi gør en ekstra gang opmærksom på, at det er dig som forbruger som afholder udgiften til returnering af varer

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på xenodoxia.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Ved reklamationer

Er reklamationen berettiget, sendes varen til:

Xenodoxia IVS

Vilhelm Thomsens Alle 7, 3. sal

2500 Valby

Danmark

Vi gør opmærksom på, at det er dig som forbruger som afholder udgiften til returnering af varer.

Levering

Levering sker primært ved udlevering med mindre andet er aftalt.

Betaling:

På xenodoxia.dk kan der betales med:

Dankort, Visa/Dankort, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay og American Express.

Betalingen foregår over en krypteret server via 3. parts betalingsgateway og er lige så sikkert som at benytte dit kreditkort i supermarkedet. Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusiv 25% moms. Beløbet hæves på dit betalingskort d. 1 i  hver måned. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Der tages ikke gebyr ved betaling på xenodoxia.dk.

For at du kan indgå aftale med os på xenodoxia.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Xenodoxia og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Dataansvarlig

Xenodoxia IVS, Vilhelm Thomsens Alle 7, 3. sal. 2500 Valby., CVR:39325047 er den dataansvarlige. Det betyder, at vi er ansvarlige for behandlingen af dine personoplysninger.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Kundeoplysningerne bliver ikke transmitteret.

Som registreret hos xenodoxia.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til xenodoxia.dk via e-mail: info@xenodoxia.dk.

Der videregives ikke oplysninger til tredjepart.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@xenodoxia.dk. Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til det relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrugerklagenævnet

www.forbrug.dk

Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby

kfst@kfst.dk

41 71 50 50 (Hverdage 9-12)