Fotografi

Hos Xenodoxia

Kursus i fotografi med Mikkel Rask
-til private og virksomheder
 
Hvor: København*
Hvornår: lørdag d. 24. februar 11-15
Pris: 650 kr (550 kr for medlemmer af Xenodoxia Academy – bliv gratis medlem her)
 
*lokation afhænger af tilmeldinger
 
På kurset vil du både kunne udvikle dine kreative og tekniske evner indenfor fotografi. Vi gennemgår trin for trin hvordan man sørger for at få de korrekte farve og den rette eksponering på sine billeder. Kurser er for nybegyndere og letøvede indenfor spejlrefleksfotografi og vil være passende for både privatpersoner såvel som fx selvstændige med enkeltmandsvirksomhed/IVS eller små til mellemstore virksomheder.
 
 
For at alle kan være med, benytter vi på kurset open source applikationer frem for de dyre professionelle løsninger, og udstyret vi bruger på dagen er tilsvarende et kamera som nogen måske allerede har i forvejen eller kan låne sig til.
 
På kurset gennemgår vi:
 
  • Klassisk portræt (fx til brug på hjemmeside, Linkedin el.lign.)
  • Kommunikér skarpt med dine billeder (få dit budskab ud gennem billeder)
  • Produktfotos – tag billeder af dine værker eller dine produkter til fx webshops.
  • Redigering af fotos
 
Inkluderet i prisen er friskmalet kvalitetskaffe! 🙂
 
 
På kurset tager vi udgangspunkt i redigering med Adobe’s Lightroom – den stærkeste applikation inden for digitale mørkekamre. Af praktiske årsager forventer vi at kursister selv medbringer computer med Adobe Lightroom installeret, for bedst at kunne følge med. Adobe tilbyder en gratis prøveperiode på 30 dage, man kan benytte sig af, skulle man ikke have applikationen i forvejen. www.adobe.com
 
Af øvrigt udstyr vi bruger på dagen vil vi tage udgangspunkt i et “begynder”-spejlreflekskamera af mærket Nikon. Teorien bag billederne er ens for alle kameraer, og har du Sony, Canon e.l. så medbring det endeligt, så tager vi udgangspunkt i dét til dine billeder.
 
 
Er du interesseret i dette eller andre kurser, men kan ikke på dagen? Eller har du ideer til andre kurser som kunne være spændende? Skriv endelig til os! Vi er altid åbne for forslag og ideer 🙂
 
Tilmeld dig kurset og læs mere på Facebook
Photoshop-magi med Mikkel Rask
– til private og virksomheder
 
Hvor: København*
Hvornår: lørdag d. 17. marts 11-15
Pris: 650 kr (550 kr for medlemmer af Xenodoxia Academy – bliv gratis medlem her)
 
*lokation afhænger af tilmeldinger
 
Vil du gerne være bedre til photoshop? Måske har du øvet dig derhjemme ved at se en hel masse videoer på Youtube eller ved at prøve dig frem i et redigeringsprogram. På dette kursus har du mulighed for at tage dine evner til the next step!
 
Kurset er for dig som gerne vil arbejde med “magiske” billeder og fotografi i studie. Billederne vi laver på kurset vil være ideelle til fx album covers, plakater, hjemmeside eller som kunstfotografier.

På kurset vil vi gennemgå forkskellige redigeringsteknikker som fx:
 
  • Fritlægning
  • Maskering
  • Farvekorrektioner
  • Lyskorrektioner
  • 3D warp
 
På kurset serverer vi trylledrik og snacks!
 
Ud over kurset på dagen, får du også adgang til facebook-gruppen Photoshop Magi, hvor I kan få flere guides, svar på eventuelle tekniske spørgsmål og dele hvad I har lavet i photoshop. På den måde stopper kurset aldrig rigtig, og du kan du lære meget mere om photoshop, når du bedst har tiden og lysten til det. Alle guides der vil blive delt, vil foregår 100% på dansk, hvad end det er tekst-guide eller video-guides.


Tilmeld dig kurset og læs mere på Facebook