- Xenodoxia Academy -

Et kreativt netværk

Xenodoxia er mere end et almindeligt udstillingssted. Vi tror på, at det at samle kreative mennesker i et uformelt og dynamisk netværk, kan give anledning til nye indsigter og nye måder at udfordre det eksisterende og velkendte på. I fællesskab kan vi drage nytte af hinandens erfaringer, kundskaber og kreative energier.

Som medlem af Xenodoxia Academy får du blandt andet:

Kunstnerisk netværk

Med et medlemskab af Xenodoxia Academy bliver du en del af et kunsterisk netværk med en masse andre kreative mennesker.  Xenodoxia faciliterer vidensdeling, møder og sparring på tværs af alle kreative felter så du kan møde andre med speciale indenfor forskellige fag og områder.

Rabat på kreative kurser og workshops

Vidensdeling er et stærkt princip hos Xenodoxia. Derfor arrangerer vi kurser og workshop med fokus på forskellige kreative fag. Som medlem af Xenodoxia Academy har du derfor både mulighed for at afholde og deltage i kurser og workshops.

Mulighed for at udstille

Som medlem af Xenodoxia Academy har du mulighed for at være med som udstiller. Vi holder dig opdateret med vores aktuelle udstillinger som du kan søge om at deltage i som udstiller.

Rabat på foredrag

Hos Xenodoxia har vi en vision om at dét at være kreativ skal kunne betale sig. Derfor afholder vi arrangementer med interne og eksterne konsulenter der giver rådgivning indenfor fx markedsføring, branding og kunst som levevej.

Bliv gratis medlem

Det koster ikke noget at blive medlem af Xenodoxia Academy. Alt du skal gøre er at udfylde vores ansøgningsformular.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores kreative netværk!

Sign up
Xenodoxia Academy

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest