Privatlivspolitik

Generelt

Når du klikker dig ind på hjemmesiden indsamler Xenodoxia oplysninger om dig. Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger. Xenodoxia indsamler oplysninger om dig på to måder:
  • Ved brug af cookies
  • Ved at du selv afgiver oplysninger

Cookies

Hvad er cookies?

Første gang du besøger en af xenodoxia.dks hjemmesider modtager du automatisk en eller flere cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera el. lign.), og som registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra. Websitet kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine præferencer. Det er fx en cookie der gør, at du ikke behøver at logge ind på et site, som fx xenodoxia.dk, hver gang du kommer på besøg.

Hvad bruger vi cookies til?

Cookies er med til at fortælle os om dit besøg. For at fastlægge, hvem der besøger os, bruger xenodoxia.dk cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Her indsamler vi informationer om hvor lang tid du besøger hjemmesiden, hvilke sektioner og hvor mange artikler du læser, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger, IP-numre, hvilke annoncer du ser osv. På den måde kan vi sikre os, at du ikke kun ser de samme bannerreklamer igen og igen, og samtidig tilstræbes det, at du ser reklamer, som kan være interessante for dig.

Hvor længe opbevarer vi cookies?

De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret på dit udstyr i et varieret antal måneder fra sidste gang du var inde på xenodoxia.dk. Hver gang du genbesøger en hjemmeside, forlænges perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb. Du kan læse nedenstående om hvordan du kan slette disse cookies.

Hvordan undgår du cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Søg efter “cookies”.

Personoplysninger

Hvad er personoplysninger?

xenodoxia.dk beder om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du eksempelvis tilmelder dig nyhedsbreve, kurser m.v. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, e-mail, køn og alder, men kan også være oplysninger om interesser, kendskab til kunst- og kulturområdet osv. I forbindelse med køb eller tilmelding til en service er obligatoriske oplysninger markeret tydeligt på formularen. Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse med køb eller tilmelding til en service er frivilligt.

Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?

Tre år efter arkivering slettes alle persondata hos xenodoxia.dk. Tilmelder du dig Academy, nyhedsbreve og konkurrencer m.v., gemmes dine oplysninger højst tre år efter tjenesten er afmeldt.

Hvad bruger vi personoplysninger til?

De personoplysninger vi indsamler om dig, når du fx. opretter en profil på xenodoxia.dk, bruges først og fremmest til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover af xenodoxia.dk og samarbejdspartnere for at få større kendskab til dig. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer. Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredjepart, medmindre du giver særskilt accept hertil, eller persondataloven undtagelsesvis tillader videregivelse af generelle kundeoplysninger. Har du givet samtykke til at modtage direkte markedsføring med nyheder og tilbud m.v, kan vi også bruge de indsamlede oplysninger til at målrette den markedsføring du modtager via telefon, brev eller elektroniske medier. Når du tilmelder dig Xenodoxia Academy giver du samtykke til, at modtage direkte markedsføring. Husk at enhver oplysning du afgiver – inklusiv personlig identificerbar information – i et offentligt forum som for eksempel en online-debat, ikke er omfattet af denne fortrolighedspolitik og kan ses af tredjepart, der ikke har noget med xenodoxia.dk at gøre. Vi anbefaler derfor, at du omhyggeligt overvejer, hvilken information du afgiver i forbindelse med brug af disse.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Ændringer i behandlingen af personoplysninger

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmesider.

Dine rettigheder

Dinevigtigste rettigheder efter den nye databeskyttelsesforordningen er: • Retten til at modtage oplysning om en behandling af sine personoplysninger (oplysningspligt) • Retten til at indsigt i sine personoplysninger • Retten til at få urigtige personoplysninger berigtiget • Retten til at få sine personoplysninger slettet • Retten til at gøre indsigelse mod at personoplysninger anvendes til direkte markedsføring • Retten til at gøre indsigelse mod automatiske individuelle afgørelse • Retten til at flytte sine personoplysninger (dataportabilitet) Ønsker du at gøre brug af en eller flere af disse rettigheder er du meget velkommen til at kontakte os!

Kontakt

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos xenodoxia.dk, skal du rette henvendelse på info@xenodoxia.dk eller telefon 29801136. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven. xenodoxia.dk Vilhelm Thomsens Alle 2500 Valby Telefon: (+45) 29 80 11 36 Sidst opdateret: d. 26. februar 2018