Xenodoxia for virksomheder

Xenodoxia tilbyder skræddersyede løsninger til din virksomhed. Vi skaber et unikt univers omkring din virksomhed så du kan møde dine kunder på en interaktiv og sanselig facon som bliver husket.

Koncept & ide

Vi konkretiserer jeres ønske eller problem og tilbyder et udvalg af løsninger

Event

Vi skaber omsluttende events der styrker jeres budskab

Branding

Vi skaber et atmosfærisk og stemningsfuldt univers omkring din virksomhed - online & offline.

Resultater

Vi genererer sanseligt og inddragende content der både dokumenterer din event og skaber overblik over de konkrete resultater.

Se hvordan vi promoverede Europas største skatskole, L.O.W Skate Academy

Læs mere om projektet og se vores andre cases her

Sådan foregår det

Vi mødes og taler om jeres ønsker og visioner. Derefter udarbejder vi en analyse samt et til tre oplevelsesbaserede løsningsmodeller som vi præsenterer for jer.

En af projektforslagene vil typisk være en event eller kampagne. Vi udfører og afvikler.

En andet projektforslag kunne være et branding- eller markedsføringsmæssigt tiltag. Vi designer og implementerer.

Alt efter jeres ønsker, dokumenterer vi projektet i billede, video og lyd. Vi måler også på resultaterne af projektet og leverer en afsluttende rapport som I kan bruge fremadrettet.

"Xenodoxia har gjort et fantastisk godt job med at udbrede kendskabet til vores projekt `One Tree Planted´"
Simon Melander
Direktør i L.O.W Skate Academy

Tilmeld dig vores mailingliste og bliv klogere på, hvordan du kan skabe bedre kundeoplevelser, styrke din virksomheds DNA og meget mere!

Xenodoxia bruger denne information til holde dig opdateret om nyheder og arrangementer og til at sende dig relevant markedsføringsmateriale.  Læs vores fulde privatlivspolitik her.

Koncept & ide

Først og fremmest hjælper vi jer med at konkretisere jeres specifikke mission – vil I gerne have mere trafik på hjemmesiden, nå ud til en bestemt målgruppe? Skal I lancere et nyt produkt eller kommunikere et bestemt budskab? Vi analyserer jeres problemstilling og udarbejder et udvalg af løsninger.

Events

Events er en effektiv måde at kommunikere budskaber og giver mulighed for at efterlade et stærk indtryk. Hos Xenodoxia sikrer vi, at din event bliver en total-oplevelse. Vi anvender anerkendte teorier, begreber og metoder. Vi er uddannede i oplevelsesdesign og event management og bruger kreative tiltag/tilgange til at styrke jeres budskab.

Branding & Markedsføring

Har du et ønske om at skabe en levende fortælling omkring din virksomhed, og få den til at skille sig ud? Hos Xenodoxia markedsfører vi din virksomhed med udgangspunkt i oplevelsesdesign. Vi skaber et atmosfærisk og stemningsfuldt univers omkring din virksomhed, ved at arbejde med at udtrykke dine unikke værdier og historie på en inddragende og sanselig måde. Vi arbejder både med online og offline markedsføring, og vi tænker altid i helt nye markedsføringsmetoder.

Resultater & dokumentation

Dokumentation og tracking er et vigtigt princip hos Xenodoxia. Derfor arbejder vores fotografer, grafiske designere og marketingseksperter sammen om at generere sanseligt og inddragende content der dokumenterer din event og skaber overblik over de konkrete resultater.

Kun fantasien sætter grænser

Hos Xenodoxia er vi altid med på den værste. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller ideer til, hvordan vi kan samarbejde med dig og din virksomhed! Ring eller skriv til os, så inviterer vi til et uforpligtende møde og en smagsprøve på, hvad vi kan tilbyde.

Gå på opdagelse i resten af Xenodoxias univers