Nyheder

Xenodoxia byder velkommen til: The xenodoxia Experience

Vi har indtaget Vesterbro i nye flotte lokaler, har fået ny hjemmeside og nye lækre signaturfarver. 

Alt dette vil vi gerne dele med jer! Derfor inviteres I ind til en aften med talks, musik, happenings, hyggesnak og selvfølgelig øl.

Læs mere om eventen og tilmeld dig her:

D. 10.4.18

pexels-photo-220210 (1)

Hos Xenodoxia tror vi på, at det at samle kreative mennesker i et uformelt og dynamisk netværk, kan give anledning til nye indsigter og nye måder at udfordre det eksisterende og velkendte på. I fællesskab kan vi drage nytte af hinandens erfaringer, kundskaber og kreative energier.
Med et medlemsskab i Xenodoxia Academy bliver du en del af et netværk, hvor du kan møde andre kreative mennesker gennem kurser, udstillinger, events og meget mere.

Læs mere om Xenodoxia Academy og se alle fordelene ved at klikke her 

Xenodoxia Subliminal

Xenodoxia Subliminal er for dig med interesse for performativ kunst og kultur, og for dig, der savner ét medie, der giver dig al den information du skal bruge.

På Subliminal præsenterer vi events, kunstnere, arrangementer, portrætter og refleksioner med fokus på omsluttende oplevelser. Vores artikler udformes gennem alt lige fra tekst, video og billeder til lyd og andre former for visualitet.

 

Rigtig god fornøjelse!

Vi er i fuld gang med at planlægge endnu flere arrangementer i 2018. Tilmeld din mailadresse her og få besked når så snart det går løs!

Kontakt