Xenodoxia

Oplevelsesdesign og kunstformidling for private & virksomheder

Fundamentet i Xenodoxia er oplevelsesdesign. Vores vision er at skabe inddragende og omsluttende oplevelser og at fremme en mere oplevelsesorienteret verden.

Hos Xenodoxia eksperimenterer vi med et mere sanseligt og inddragende format for udstillinger. Vi tror på at kunst ikke bare skal ses, den skal opleves. Vi arbejder med stemninger og skaber små universer.  Vores mål er, at skabe udstillinger der rykker ved din livsverden og sætter sig i dit system.

Xenodoxia Academy er for dig der arbejder kreativt og gerne vil udfolde sammen med andre kreative mennesker. Som medlem af Xenodoxia Academy får du rabat på alle vores udstillinger og arrangementer samt en masse andre fordele.

Hos Xenodoxia arbejder vi med oplevelsesdesign og tilbyder skræddersyede løsninger til din virksomhed.
Vi skaber et unikt univers omkring din virksomhed så du kan møde dine kunder på en interaktiv og sanselig facon som bliver husket.

Xenodoxia Subliminal er for dig med interesse for oplevelsesbaseret kunst. På Subliminal har vi samlet det bedste indenfor oplevelsesdesign i en række reflekterende artikler, anmeldelser og reportager fra forskellige begivenheder.

Vores værktøjskasse

lugtesans

Sanselighed

Hos Xenodoxia arbejder vi med dine sanser. Vores udstilinger er multisensoriske og du må gerne se, føle, smage, lytte og dufte.

User_Experience-512

Inddragelse

Vi tror på medskabelse og inddragelse. Gennem din unikke tilstedeværelse er du med til at definere og skabe den samlede oplevelse.

immersion

Immersion

Gennem en øget sansemæssig påvirkning skaber vi alternative univeser som du frit kan hengive dig til, eller lade dig opsluge af.

Interaktion

Interaktivitet

Vi arbejder gennemgående med interaktive elementer i udstillingerne, der giver dig mulighed for sætte dit personlige præg på oplevelsen.

Fællesskab

Space/Non-space

Hos Xenodoxia er udstillingsrummet ikke begrænset til det konkrete, fysiske. Vi arbejder med alternative udstillingsrum og lader udstillingerne udfolde sig i alle revner, sprækker og mellemrum.

indtryk

En oplevelse for livet

En del af vores mission er at give dig uforglemmelige oplevelser. Oplevelser som giver stof til eftertanke, eller giver dig nye perspektiver på dig selv og dine omgivelser.