Xenodoxia

Oplevelsesdesign og kunstformidling for private & virksomheder

Fundamentet i Xenodoxia er oplevelsesdesign. Vi har en vision om at skabe inddragende og omsluttende oplevelser, for at fremme en mere oplevelsesorienteret verden.

Hos Xenodoxia eksperimenterer vi med et mere oplevelsesorienteret, sanseligt og inddragende udstillingsformat. Vi tror på at kunst ikke bare skal ses, den skal opleves. Derfor arbejder vi med stemninger og atmosfærer, for at skabe små alternative universer. Vores mål er, at skabe udstillinger, der bevæger sig ud over det hverdagslige, potentielt rykker ved din livsverden, og efterlader dig med nye indsigter og perspektiver.

Xenodoxia Academy er for dig, der arbejder kreativt og har et ønske om at udfolde dette sammen med andre kreative individer. 

Som medlem af Xenodoxia Academy får du mulighed for sparring, rabat på vores udstillinger og arrangementer og dit helt eget kreative netværk.

Hos Xenodoxia arbejder vi med oplevelsesdesign og vi tilbyder skræddersyede løsninger til din virksomhed. 

Vi skaber et unikt univers omkring din virksomhed så du kan møde dine kunder på en interaktiv og sanselig facon som bliver husket

.

Xenodoxia Subliminal er for dig med interesse for oplevelsesbaseret kunst.

På Subliminal har vi samlet det bedste indenfor oplevelsesdesign i en række reflekterende artikler, anmeldelser og reportager fra forskellige kulturelle begivenheder. På Subliminal kan du opleve, lade dig inspirere og måske lære?

Vores værktøjskasse

Sanselighed

Vores sanser er fundamentet i enhver oplevelse. Hos Xenodoxia arbejder vi derfor med dine sanser. Vores udstilinger er multisensoriske og du må gerne se, føle, smage, lytte og dufte.

Inddragelse

Vi tror på medskabelse og inddragelse. Gennem din unikke tilstedeværelse er du med til at definere og skabe den samlede oplevelse.

Immersion

Gennem en øget sansemæssig påvirkning skaber vi alternative univeser som du frit kan hengive dig til, eller lade dig opsluge af.

Interaktivitet

Vi arbejder gennemgående med interaktive elementer i udstillingerne, der giver dig mulighed for sætte dit personlige præg på oplevelsen.

Space/Non-space

Hos Xenodoxia er udstillingsrummet ikke begrænset til det konkrete og fysiske. Vi arbejder med alternative udstillingsrum og lader udstillingerne udfolde sig i alle revner, sprækker og mellemrum.

En oplevelse for livet

En del af vores mission er at give dig uforglemmelige oplevelser. Oplevelser som giver stof til eftertanke, eller giver dig nye perspektiver på dig selv og dine omgivelser.