Kurser og arrangementer

Vi afholder løbende kreative kurser, workshops, talks m.m. Her kan du se vores aktuelle, kommende og tidligere arrangementer.

Husk at medlemmer af Xenodoxia Academy får rabat!

Aktuelle Kurser & Arrangementer

WALK IN - Grafisk Design

Mangler du lige lidt hjælp til det sidste finish på din hjemmeside? Har du brug for at få designet et logo eller få taget et billede? Har du spørgsmål til Photoshop eller har du brug for noget smart grafisk materiale til din Facebookside? Så kom forbi til “WALK IN – Grafisk Design”, hvor grafisk designer, Anders Kvist sidder klar til at hjælpe dig!

Har du en ide til et kursus, er du selv eller kender du en som er super dygtig til et eller andet bestemt? Vi er altid interesserede i nye og anderledes ideer så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os!

Tidligere Kurser & Arrangementer

Erhvervsfotografi med Mikkel Rask

På kurset vil du både kunne udvikle dine kreative og tekniske evner indenfor fotografi. Vi gennemgår trin for trin hvordan man sørger for at få de korrekte farve og den rette eksponering på sine billeder. Kurser er for nybegyndere og letøvede indenfor spejlrefleksfotografi og vil være passende for både privatpersoner såvel som fx selvstændige med enkeltmandsvirksomhed/IVS eller små til mellemstore virksomheder.

Linocut, vin og musik

Kom til stemningsfuld workshop hos Xenodoxia, hvor du lærer teknikken bag linoleumstryk.

OBS: Workshoppen kan foregå på dansk eller engelsk/the workshop can be taught in danish or english (for english see below)